hardhouten ramen op maat gemaakt inclusief HR++ glas


Elk houten raam is uniek en wordt op maat voor u geprocudeerd. Houten uitzetraam of draairaam, beide kunnen geleverd worden inclusief het inbraakwerend hang- en sluitwerk. Alle ramen in deze winkel worden geleverd zonder het kozijn. Wij leveren tevens ook nieuwe ramen inclusief nieuwe kozijnen, evenals schuifpuien en deurkozijnen. Dus is uw draairaam, uitzetraam of vastraam in slechte conditie of helemaal verrot, bestel dan hier uw nieuwe houten raam compleet inclusief het HR++ isolatieglas. Liever een draaikiep raam ?, bij ons kan het. Wij maken draaikiep ramen die passen in elk bestaand kozijn. Kijk bij de productspecificaties voor de uitgebreide details. Renoraam.nl "de leverancier" voor hardhouten ramen voor de renovatiemarkt. Of het nu gaat om enkele stuks of grotere aantallen, in ons zult u de juiste partner vinden voor uw klus.
Houtsoort en kwaliteit        
De hardhouten ramen van renoraam.nl worden geproduceerd uit eerste klas Mahonie. De afmeting van het raamhout is 57 x 80 mm (dxb), in overleg zijn afwijkende houtbreedtes mogelijk.
       
Juiste maatvoering en snelle levering         
Door het moderne machinale bewerkingscentrum, zijn uw ramen exact op maat en kunnen wij een snelle levering garanderen.
           
Conservering         
Uw nieuwe houten raam wordt tweemaal gespoten tot een totale droge laagdikte van 120 mµ. De tweede laag is een combinatielak van grondverf en voorlak. Ramen van renoraam.nl hoeft u dus maar 1 x af te lakken voor een fraai eindresultaat. U hebt bij ons de keuze uit de kleur RAL 9001 (wit) of RAL 7016 (grijs).  

HR++ beglazing
De nieuwe houten ramen zijn tevens te bestellen inclusief HR++ beglazing, U-waarde 1,1. Indien gewenst kunnen wij het dubbel HR ++ glas reeds plaatsen en afkitten in de fabriek, zodat u dit niet zelf hoeft te doen. Ook bieden wij de mogelijkheid tot het bestellen van beglazingssets. Deze beglazingssets bevatten de juiste hoeveelheid glasband, kit en toebehoren om het bestelde HR++ glas zelf te kunnen plaatsen.

Levering:
De levering van uw bestelling geschied in de regel tussen de 4 en de 6 volledige werkweken.


Bouwvak 2024 gesloten in week 30,31,32 en 33